Om KinasKakor

Kinaskakor & catering finner du på våran livsnjuta väg kustvägen, mellan Torhamn & Kristianopel! Cateringen ligger ute på landet, där vi har investerat i en alldeles nybyggd cateringlokal som stod klar dec 2012.

Jag startade upp min verksamhet år 2009, med närproducerade kakor & tårtor, och har nu med mitt nya fina cateringkök utvecklat mitt sortiment med kall & varm mat. Eftersom vi har våran tillverkning på landet strävar jag efter att använda lokala produkter så långt det går, på våren kan vi ex köpa nyskördad sparris, potatis och olika grönsaker, vaktelägg där vaktlarna värper i takt med mina beställningar !

Själv så har jag alltid älskat att baka & laga mat, så detta är ju en dröm som har uppfyllts att få startat eget och får göra det man själv älskar! Allt jag tillverka gör jag från grunden, så det är ett riktigt mathantverk som jag syssla med. Alla tårtbottnarna baka jag själv, marsankrämen , moussen rör jag ihop efter konstens regler, alla blommor & blad dekorationer till tårtor m.m. tillverkar jag själv..

Nyhet inför 2019 är trådade rosor , unika rosor som ser verklighetstrogna ut med kvist och blad , jättefina att dekorera tårtan med , detta hantverk är jag ganska ensam om i Blekinge !

Min catering har blivit känd för sina unika buffé, jag använder endast svenskt kött som jag i regel inhandla från småskaliga gårdar och marinera med mina egengjord marinader, mitt mål är att min mat ska vara vackert för ögat & en fröjd för gommen !

kunder som har smakat på min mat rekommendera till andra, eller så har dom deltagit på festen jag har levererat till och på den vägen har jag fått mina uppdrag, något som känns helt otroligt härligt och fint, i regel är ju det den bästa reklamen man kan få <3

Kärlek, kvalitet & omsorg är kryddan i detta kök!

Idag är jag väldigt uppbokad , så det är bra att planera och boka i god tid för att vara säker på att få hjälp, varmt välkomna för förfrågan eller för en offert !

 

Vackert för ögat och en fröjd för gommen!

Katarina ”Kina” Olsson
Mathantverkare & Tårtdesigner